U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Exclusieve villa met prachtige tuin

Wie zeer rustig wil wonen is hier op het juiste adres. Deze prachtige villa is gelegen in een bosrijke omgeving en toch vlakbij het centrum van Lochristi.
Via de prachtige oprijlaan komt u aan deze OB met dubbele garage en voldoende parkeerplaats.
De inkomhal is indrukwekkend groot en geeft enerzijds toegang tot de aparte praktijkruimte of slaapkamer met aanpalend een prachtige nieuwe badkamer met douche, toilet en lavabo, vanuit deze ruimte kan u ook naar het terras. Anderzijds geeft deze hal toegang tot de woonkamer en de keuken. Er is ook nog een gastentoilet in de gang. Via de prachtige dubbele houten deur komt u in de leefruimte van maar liefst 80 m2 met open haard die ook uitgeeft op het prachtige terras en de zeer grote tuin. Aansluitend komt u in de keuken met bijhorende kelder, wasplaats met nog een extra toilet en uitgang naar oprit en een dubbel garage.
Op de eerste verdieping is een enorme nachthal en nog 3 zeer grote slaapkamers met balkon en/of een extra ingebouwd lavabo-meubel en/of ingemaakte kasten. De 2de badkamer ligt tussen de slaapkamers (deze is aan renovatie toe), nogmaals een extra apart toilet en een ruime opbergplaats.
De tuin is zeker een troef en zeer aangenaam aangelegd en afgebakend, naast het terras is ook nog een aparte ruime berging.
Wil je deze prachtige villa komen bewonderen? Maak gerust een afspraak: info@immo-home.be of 0474/966 222. Volg ons op FB en Instagram of bezoek onze website: www.immo-home.be .


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home