U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9260 Wichelen

Omschrijving

Instapklaar Appartement met 2 Slaapkamers

Dit recente appartement (met EPC B-label) is gelegen op de bovenste verdieping van het complex, en bereik je via de trap. Via je eigen inkomhal kom je eerst en vooral in de leefruimte met open keuken inclusief kookeiland. Net naast de keuken is er een eerste handige opbergplaats. Via de gang kom je in het achterste deel van het pand, met twee slaapkamers en de badkamer met een douche en het toilet. Hiernaast heb je nog een tweede opbergruimte. Vanuit één van de slaapkamers kom je op het gezellige overdekte terras, van waaruit je uitkijkt op de groene omgeving. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke opslagruimte voorzien, die door alle bewoners wordt gebruikt voor de afvalcontainers en het stallen van fietsen.
Er is geen lift in het gebouw en geen syndicus, beide hebben dus een positieve invloed op de algemene kosten. Dankzij de zonnepanelen is het elektriciteitsverbruik bijzonder laag.
Op vandaag verhuurt voor €685,00/maand.
Inschrijvingen via mail naar kim@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be
GRATIS schatting
GRATIS financieel advies


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home