U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9000 Gent

Omschrijving

Commerciële Ruimte / Kantoor op Topligging GENT (Martelaarslaan)

Dit commerciële pand(ideaal voor vrij beroep!), (met EPC Label A) is gelegen op een zichtlocatie, op de Gentse kleine stadsring en bovendien vlot bereikbaar. Via de eigen inkomhal kom je in de ontvangstruimte, tevens ideaal voor een vrij beroep (166m2). Verderop bevindt zich een eerste open kantoorruimte/balie, en in het verlengde van de gang zijn er drie quasi identieke kantoorruimtes ondergebracht. Helemaal achteraan bevinden zich twee nog ruimere kantoren. De indeling is heel stijlvol uitgevoerd met veel glaspartijen en biedt toch de nodige privacy indien gewenst. Het sanitaire blok bestaat uit twee toiletten en een gemeenschappelijke lavabo-ruimte. Onder dit alles bevindt zich een grote kelderverdieping van 130m², waar momenteel een refter en verschillende opbergruimtes zijn ondergebracht. Bij het pand horen 5 parkeerplaatsen (3 bovengronds en 2 ondergronds) die zich bevinden op privaat en afgesloten terrein.
Bezoekdag 20/05: Inschrijvingen via mail naar tommy@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home