U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

residentiële ligging

Deze bungalow met 926m2 grond is bijzonder rustig gelegen in een aangename buitenwijk van Lochristi. De inkomhal en de gang vormen de centrale as van de woning. Aan één zijde bevindt zich de lichtrijke leefruimte met open haard met daarachter de ruime leefkeuken. Aan de andere kant van de inkomhal (met ingemaakte vestiairekast) bevindt zich vooraan een bureel, en daarachter zijn er twee ruime slaapkamers. Ook het gastentoilet en de grote badkamer bevinden zich hier. Helemaal achteraan de gang is er een koele berging (net naast de keuken) en een ruime wasplaats/bijkeuken. Deze komt tot slot uit in de grote garage met twee automatische poorten. Het terras is bereikbaar vanuit de keuken, en bovenop dit alles is er een ruime zolder met aan de voorzijde van de woning voldoende hoogte om er extra kamers in te voorzien bovenop de solide betonnen gewelven.
Deze prijs is een instelprijs. Voor bezoek op zaterdag 18/02 : inschrijven via mail naar kim@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home