U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

verkocht op 1ste bezoekdag

Compromis in opmaak. Deze residentieel gelegen bungalow is deels nog verder op te frissen en heeft een mega grote zolder van maar liefst 90m2.
De mogelijkheden in deze OB zijn enorm.
Momenteel bestaat de bungalow uit een ruime lichtrijke woonkamer met open haard en een nieuwe moderne keuken die beiden uitzicht hebben op de tuin. Via de inkomhal bereikt u de 3 ruime slaapkamers die voorzien zijn van nieuwe laminaat, de moderne vernieuwde badkamer met inloopdouche en dubbel lavabo-meubel, het gastentoilet en een berging.
Aan de andere zijde van de keuken gaat u via een achter-bergplaats naar de garage en technische ruimte met van daaruit een uitschuifbare trap naar de zolder. Deze is spectaculair groot, (90m2) en ingedeeld in 2 aparte ruimtes. Hier is de mogelijkheid om nog 3 extra slaapkamers te creëren incl een extra badkamer, of voor de liefhebbers een grote mancave of bureau-ruimte. Er kan een vaste trap geplaatst worden in de berging.
Ook buiten is nog een aparte garagebox te bereiken via de lange oprit waar ook vrachtwagens kunnen parkeren. Via het afgesloten poortje komt u in de zonovergoten tuin terecht waar ook een ruim terras voorzien is aan de woning zelf. Ook voortuin aanwezig. Overal rolluiken voorzien. Zolder geïsoleerd. EPC in aanvraag.
Bezoekdag : zaterdag 08/08 enkel mits afspraak via mail naar inf@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr.
Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home