U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Ruime bungalow met veranda, OB

Deze zeer ruime bungalow is gelegen in een rustige doodlopende straat en vlakbij het centrum van Lochristi. Via de voortuin komt u binnen in de inkomhal waar ook het gastentoilet aanwezig is. De woonkamer heeft enorm veel lichtinval en is één groot geheel met de open keuken. (Tussenmuur kan verwijderd worden om een nog grotere open ruimte te creëren) Aanpalend is een veranda met 3 schuiframen zodat u 's zomers alles kan open zetten.
Via de lange gang achter de keuken komt u aan de 3 slaapkamers en de badkamer met ligbad, aparte douche, dubbel lavabo meubel en 2de toilet. Ook de garage is bereikbaar via dezelfde gang, hier is een elektrische poort voorzien en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de garage kan u naar de immens grote , geïsoleerde zolder van 154m2.
De woning is volledig omgeven door een fraai aangelegde tuin, oprit vooraan en achteraan een terras aan de veranda en een tuinhuis. De tuin is zuid-west gericht en afgescheiden van de buren. EPC in aanvraag. Elektrische keuring conform. Bezoekdag 15/02, enkel op afspraak mits inschrijving via info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home