U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze goed onderhouden, instapklare woning is gelegen in een zeer rustige doodlopende straat. Via de ruime inkomhal (met gastentoilet en ruimte voor een vestiaire) kom je in de lichtrijke leefruimte met pelletkachel die uitkijkt op de mooi aangelegde tuin en het gezellige terras aan de rustgevende vijver. Aansluitend is er de open keuken, die eveneens uitkijkt op de tuin, en je hebt hier ook een extra koele berging ter beschikking. Naast de keuken bevindt er zich nog een handige bureau-ruimte/slaapkamer. De centrale gang brengt je in de twee slaapkamers achteraan de woning, de garage (met elektrische poort) en de ruime badkamer. In de westelijke gerichte tuin met tuinhuis kan je genieten van de mooiste zonsondergangen. De grote zolderruimte biedt de mogelijkheid om een aantal extra kamers in onder te brengen (76 m², 3 m hoogte in het midden !!)
Bezoekdag: zaterdag 03/07. Inschrijven via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Geen telefonische inschrijvingen. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home