U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9270 Laarne

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG

VERKOCHT
Gezien de mega belangstelling zal er op de bezoekdag, wegens corona afspraak verplicht vast te leggen via email, onder gesloten envelop gewerkt worden, wat inhoudt dat elke kandidaat een bod kan uitbrengen onder gesloten envelop tegen zondagavond 28/02 om 18U00 in de brievenbus van ons kantoor gelegen te Pauwstraat 24 te 9080 Lochristi.
Op zoek naar een instapklare, zuid-gerichte ruime woning mét uitzicht op de velden ? Dan is deze bungalow misschien wel iets voor jou ! De grote inkomhal (met gastentoilet) vormt de centrale as in de woning, deze verbindt alle ruimtes. Te beginnen met de zeer mooie, open leefruimte, die baadt in het licht met grote ramen rondom en een gezellige houthaard. Aansluitend bevindt zich de nieuwe strakke open keuken met kookeiland, die voorzien is van alle comfort en mét een magistraal uitzicht als kers op de taart (dit is landbouwgebied, hier kan dus nooit op gebouwd worden) ! Via een handige bergruimte kom je in de tuin, waar een gezellig terras zeker uitnodigt om veel van de buitenlucht te genieten. Verder in de woning bevinden zich nog een badkamer met wellness-allures met de met keien beklede wanden, inclusief grote inloopdouche met regendouche en aanpalend ook 3 zeer ruime slaapkamers. De derde kamer is momenteel ingericht als bureel. Mocht dit nog niet volstaan, er is op de zolder ruimte om ongeveer 60 m² extra woonoppervlakte te creëren. Tot slot is er nog een vrijstaande garage met extra bergruimte, en er liggen maar liefst 17 zonnepanelen op het zuidgerichte dak.
Vooraan zijn er 2 opritten voorzien met daartussen een ruime voortuin.
Bezoekdag: 27/2 enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr.
Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home