U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9040 Sint-amandsberg

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met garage en 2 slaapkamers

Dit gelijkvloers appartement is ideaal gelegen in een zijstraat van de N70 (Antwerpse Steenweg) ,weg uit de drukte en toch is alles binnen handbereik. Vlakbij is er ook een bushalte die u rechtstreeks naar het treinstation of centrum van Gent brengt, anderzijds in de richting van Lochristi en Lokeren.
Het appartement is toegankelijk via de oprit, u komt terecht in de goed onderhouden gemeenschappelijke ingang (slechts 2 eigenaars). Er is geen syndicus,dus ook geen extra kosten! In deze inkom bevindt zich ook de electriciteistkast. De privé inkomhal ligt centraal in dit appartement. Van hieruit begeeft u zich naar de 2 slaapkamers (17-13m2), de kleine maar toch pracktische badkamer met douche en lavabo-meubel, het apart toilet en via de dubbele binnendeur loopt u binnen in de knusse,gezellige living met veel lichtinval. Daarnaast heeft u nog de aparte keuken en aanpalend een ruime berging waar ook de CV-ketel staat.
Via de oprit komt u aan de gesloten privé-garage met daarnaast een grote binnenkoer met tuinhuis. Vooraan is er nog een voortuintje.
Dit appartement is ideaal voor een jong koppeltje of als investering.
Voor meer info of een bezoek, contacteer ons gerust 0474/966 222 of via info@immo-home.be. Volg ons ook op Facebook en Instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home