U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Verkocht op 1ste bezoekdag

Compromis in opmaak.
eze ultra moderne woning is gelegen in een rustige, doodlopende straat op wandelafstand van het kloppend hart van Lokeren en het wandelpad langs de Durme. De inkomhal met gastentoilet en ingemaakte vestiairekast brengt je naar de zeer ruime, strakke open keuken met eiland voorzien van alle modern comfort en luxe toestellen. De grote alu-schuiframen brengen veel natuurlijk licht binnen en geven je onmiddellijk toegang tot de zuidgerichte, zeer gezellige stadstuin (met tuinberging). In het leefgedeelte zorgt de enorm grote ingemaakte kast voor extra bergruimte incl. een ingewerkt bureau, achter de keuken bevindt zich nog een wasplaats/ technische ruimte/ fietsenstalling (eveneens bereikbaar via de voorkant van de woning). Via een strakke betonnen trap bereik je de eerste verdieping, hier bevindt zich de volumineuze woonkamer met uitzicht op de tuin en grote bomen doorheen de enorme glaspartijen van 2 verdiepingen hoog. Ook een ruime badkamer (met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo én tweede toilet) en een eerste slaapkamer/bureauruimte. Ook van hieruit heb je een direct contact met de buitenwereld via de grote ramen. Op de tweede verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers, waarvan de master bedroom met een ruime inloopdressing. De grote zuidgerichte ramen achteraan hebben elektrische zonneweringen. EPC slechts 95! Voor meer info: www.immo-home.be
Laat deze kans niet schieten, schrijf u razendsnel in voor de bezoekdag op 10/04 via mail naar info@immo-home.be met vermelding van namen en gsmnrs. Geen tel. afspraken!
Volg ons op FB en Instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home