U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9000 Gent

Omschrijving

Bel-étage incl garage en tuin

Via de zeer grote inkomhal komt u deze bel-étage woning binnen. Op deze gelijkvloerse verdieping bevinden zich ook de ruime garage, technische ruimte en wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich het gastentoilet, de zonovergoten woonkamer, eetplaats en keuken. Aanpalend een klein terrasje met uitzicht op de tuin. Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers die voorzien zijn van rolluiken (waarvan 1 kamer met klein terras), kleine berging en een ruime badkamer met ligbad, 2de toilet en lavabo. De gang boven is voorzien van 2 lichtkoepels die zorgen voor veel lichtinval.
De tuin is toegankelijk vanop het terras op de ertoe verdieping, alsook via de garage en wasplaats. Deze bel-étage woning is zeer centraal gelegen en vlot bereikbaar. Wenst u aanwezig te zijn op de bezoekdag op 22/02, gelieve u dan in te schrijven via info@immo-home.be , enkel op afspraak en met telefoonnummer. Volg ons ook op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home