U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9240 Zele

Omschrijving

Centraal gelegen 2 slpkmr appartement

Dit super modern appartement springt direct in het oog. Prijs/kwaliteit is dit een topper!
Vanaf de ruime inkomhal zal u de bewust gekozen strakheid ervaren. Eenvoud siert en is voor ieder interieur geschikt. De zwarte, matte metalen trapleuningen begeleiden u naar de tweede verdieping. Alle materialen die gebruikt werden in het appartement zijn van hoogwaardige kwaliteit. De antraciet grijze vloeren lopen overal door tot in het appartement. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld. Bij het binnenkomen heeft u rechts de prachtige badkamer met inloopdouche, lavabo meubel, toilet en handdoekdroger. Aan de linkse zijde zijn er 2 gelijke grote slaapkamers. De grootste troef is de enorm lichtrijke woonkamer met zijn kwaliteitsvolle parket en moderne open keuken incl. alle nodige toestellen. Aansluitend is er een zeer gezellig terrasje. Er zijn 2 bergingen, 1 aan de keuken en 1 op het gelijkvloers (mee aan te kopen), ook mogelijkheid tot aankoop van garage. Berging €4850, garage €18900 (10% registratie)
Wenst u dit pareltje te bezichtigen, kom dan naar onze bezoekdag op woensdag 28/8, enkel op afspraak : info@immo-home.be of 0474/966 volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi of www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home