U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

38678 Playa Paraïso

Omschrijving

Perfect instapklaar appartement in Tenerife (incl meubelen)

Het appartement is gelegen in het mooie, rustige en kleinschalige complex Residencial El Cielo 2 in Playa Paraiso. er is een verwarmd zwembad voorzien en ligt op korte afstand van de zee.
In de omgeving zijn er aantal eetgelegenheden en winkels voor de dagdagelijkse benodigdheden. Het dorp Playa Paraiso is in volle expansie en daarom ook de ideale investeringsmogelijkheid. La Caleta op 5 km, er wordt momenteel een verbindingsweg aangelegd waardoor de afstand gereduceerd wordt tot 1 km.
Het appartement is instapklaar, heeft 1 ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en 1 badkamer. De woonkamer met open keuken komt uit op een groot terras. 55m2 binnenruimte + 23 terras. Het is volledig gemeubileerd.
Wenst u dit pand te bezoeken, schrijf u dan in via mail naar info@immo-home.be of contacteer ons gerust voor verdere vragen op het nr 0492/750 725. Volg ons op FB en Instagram. Bezoek onze website: www.immo-home.be . Winnaar huizenjagers Buitenland voor Tenerife!!
Uw Belgische makelaar voor Tenerife en Spanje.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home