U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

8400 Oostende

Omschrijving

Appartement,3 slpkmrs, 100m van zee

Dit groot appartement is gelegen op een topligging te Oostende. Op 100 m van het strand en vlakbij het centrum en casino in Residentie Mondial op de eerste verdieping. De voorgevel komt in crepi en werd al mee betaald door de huidige eigenaar.
U komt binnen langs de zeer goed onderhouden gemeenschappelijke inkomhal, daar neemt u de lift of de marmeren trap naar het appartement. U zal versteld staan van het enorme volume. Via de ruime inkomhal met ingemaakte kast en gastentoilet kan u alle kanten op. Enerzijds bevindt zich de zeer ruime en zonovergoten woonkamer met aanpalende half open keuken met volledige nieuwe keuken incl toestellen. Aan de andere zijde van de inkomhal loopt u door naar de gang met aanpalend maar liefst 3 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruime! In de kamers werd nu pas nieuwe laminaat gelegd en nieuwe dubbele hoogrendements ramen geplaatst. In 1 vd 2 grote kamers is ook een nieuw lavabo meubel voorzien, ideaal voor logies of kinderen .
De badkamer is ook volledig vernieuwd . Er is ook een alarminstallatie voorzien. In de kelderverdieping is een aparte kleine berging . Dit appartement is een zeer goede investering zowel voor privégebruik als voor verhuur.
Bezoek enkel op afspraak via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en telnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be



Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home