U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Luxe appartement in Centrum Lochristi!

VERKOCHT! Wonen in het groen en toch midden in het centrum van Lochristi ? Dan is dit nieuwbouwappartement beslist iets voor jou ! Via de centrale inkomhal (zowel via trap als lift bereikbaar) met gastentoilet en tech.ruimte/waspl. kom je in de riante leefruimte met open keuken. De grote raampartijen bezorgen de zuid/zuidwest-gerichte living een zeer open en lichtrijk gevoel, zowel voor-, zij- als achterkant. Het uitzicht rondom op het groen én het karaktervolle huisje krijg je er gratis bij en de automatische screens zorgen 's avonds voor de nodige privacy. Het aansluitende terras bereik je via het grote schuifraam, en hier kan je elk moment van de dag genieten van de buitenlucht. Aan de andere kant van de inkomhal is er een badkamer en twee mooie slaapkamers. De badkamer en het gastentoilet kunnen nog volledig naar wens worden afgewerkt, (ter waarde van 10.000 euro aan materiaal, inloopdouche, dubbel meubel, 2de toilet ...) en er is tevens de mogelijkheid om een deel van de leefruimte om te vormen tot een derde slaapkamer (te zien op plan). Er is overal vloerverwarming en bij het appartement hoort ook nog een ondergrondse autostaanplaats (verplicht aan te kopen voor 33.500 euro) en een tweede berging ( optie: 6.500 euro). Groot voordeel: Aankoop onder registratie!
Voor bezoek inschrijven via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Geen tel. afspraken. Voor meer info: www.immo-home.be , volg ons op FB en instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home