U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9050 Gentbrugge

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG!!

COMPROMIS IN OPMAAK.
Dit klassevol recent gerenoveerde appartement bevindt zich op de eerste verdieping, achter een al even stijlvolle gevel. Via de authentieke trap bereik je een kleine overloop, waarlangs je het appartement binnenkomt in de eetplaats met aansluitende moderne keuken. Vooraan heb je een zeer ruime, lichtrijke leefruimte die uitkijkt op de straat. De erker zorgt samen met het hoge plafond voor nog wat extra ruimtelijk gevoel en authentieke elementen bieden ook hier zeker een meerwaarde. Ook vanuit de eetplaats en de keuken heb je zicht op de stadsomgeving. Achter de keuken bevindt zich nog een badkamer met een grote regendouche, toilet, lavabo en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en is zeer vlot bereikbaar met zowel wagen als openbaar vervoer. Elektrische keuring conform.
Bezoekdag: Zat. 5/2: geen telefonische inschrijvingen! Enkel via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Voor meer info www.immo-home.be , volg ons op fb en instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home