U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Kwaliteitsvol appartement op TOPligging

Dit appartement van ca. 92 m² is gesitueerd op de 2de verdieping en maakt deel uit van een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 11 appartementen gelegen langs de Hundelgemsesteenweg 383 te Gentbrugge.
Het appartement is voorzien van een lichtrijke eet-en leefruimte met een open keuken en annex berging. De leefruimte biedt directe toegang tot het terras met een zuid-westelijke oriëntatie. De 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel zijn bereikbaar via de gang voorbij de keuken, net als het afzonderlijk gasten toilet.
Het appartement is voorzien van een individuele hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem type C. De 27 zonnepanelen op het dak voorzien de gemeenschappelijke delen van elektriciteit waardoor de gemeenschappelijke kosten heel beperkt blijven. Ondergronds is een afgesloten garagebox, afgesloten privé kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. De garagebox wordt verkocht samen met het appartement aan €29500. BTW-stelsel 21%.
De appartementen zijn gelegen langs de Hundelgemsesteenweg op een boogscheut van het historische centrum van Gent en bieden een zeer vlotte toegang tot alle invalswegen E40, E17 en R4. Vlak voor de residentie situeert zich een bushalte met bussen richting Gent Sint-Pieters en Gent-centrum!
Bezoekdag: di 6/8, enkel op afspraak. 0474/966 222 of info@immo-home.be . www.immo-home.be , volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home