U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9000 Gent

Omschrijving

Mooi appartement (incl garage) vlakbij station.

Dit appartement met twee slaapkamers is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw, waardoor je zowel aan de straatkant als aan de achterzijde zicht hebt over de skyline van de ruime stationsbuurt Gent Sint-Pieters zonder echter aan rust in te moeten inboeten.
Je bereikt de inkomhal via trap of lift, deze vormt het centrale punt van het appartement. Via de gang loop je naar de twee slaapkamers (waarvan 1 met balkon en extra bergruimte buiten) en de badkamer.
Uiteraard ook nog de ruime, lichtrijke leefruimte met aanpalende keuken.
Bij het appartement hoort ook nog een garagebox, aparte fietsenstalling en handige zeer ruime privé-opbergruimte in de kelder.
Ideaal voor studenten, starterswoning of als investering (verhuur). EPC slechts 168. Syndicus slechts ongeveer 70,00 euro/maand.
Bezoekdag zaterdag 27/03, inschrijving enkel via mail naar info@immo-home.be met vermelding van namen en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home