U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9000 Gent

Omschrijving

Zeer ruim gerenoveerd hoek-appartement centrum Gent

Dit zuidgericht appartement, totale renovatie in 2010 met positieve elektrische keuring en lage EPC, ligt aan de rand van de stad, doch vlot bereikbaar en dicht bij alles.
Het bevindt zich op de 9de verdieping op de hoek waar u zowel aan de voor- en achterkant kan genieten van een prachtig uitzicht. Overdag heeft u enorm veel lichtinval en 's avonds kan u uw ogen de kost geven aan de verlichte stad met zijn bekende torens.
Het appartement beschikt over een mooie ruime inkomhal, 2 slaapkamers met aanpalend een ruim terras,badkamer en een apart toilet (beiden ook met lichtinval aangezien dit een 3-gevel hoek-appartement is). Vanuit de inkomhal loopt u door de moderne dubbele glazen deur naar de zeer ruime living met zijn mooie parketvloer, en gaat u verder naar de prachtige nieuwe keuken met alle toestellen en inductiekookplaat van Bosch. Aanpalend is nog een kleine berging. Vanuit de keuken gaat u naar het 2de zonovergoten terras met het zicht op de Martelaarslaan en de stad,anderzijds kijkt u uit op een rustig groen aangelegd parkje.
Beneden kan u de ondergrondse afgesloten parkeergarage vinden,incl fietsenstalling.
Voor meer info www.immo-home.be of contacteer ons 0474/966.222



Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home