U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

BEZOEKDAG ZIT REEDS VOLZET

Deze zeer mooi gerenoveerde HOB is gelegen in het dorp van Zeveneken, hier werd dan ook geopteerd om de duurzaamste materialen te gebruiken. Via de inkomhal met vestiaire kom je in de moderne leefruimte met ingemaakte kasten en een gezellige zithoek met TV-kast. De strakke, moderne open keuken met kookeiland nodigt uit tot gezellig kokerellen en een verborgen technische ruimte/wasplaats is ingewerkt in de kastenwand. Daarnaast bevindt zich ook het gastentoilet. Je hebt overal een open zicht naar de binnenkoer aan de achterzijde van de woning (te bereiken via een schuifdeur in de keuken). Op de eerste verdieping brengt de aangename overloop (in massieve parket) je naar de badkamer met de prachtige keien-vloer (met bad, douche en tweede toilet). De grootste slaapkamer bereik je via de plafondhoge franse eiken deur en de 2de slaapkamer is aan de andere zijde (12-8 m2), in beide kamers zijn ingemaakte kasten. Er is ook overal raamdecoratie en moderne verlichting voorzien. Onmiddellijk vrij in overleg. EPC 158.
Wil u dit pareltje huren? Schrijf u dan razendsnel in voor de bezoekdag op via mail naar info@immo-home.be met vermelding van namen en gsmnrs. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home