U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Residentieel gelegen gemeubelde HOB

Deze moderne HOB is gelegen in een woonerf van slechts 5 woningen dat is afgesloten met een elektrische poort en enkel toegankelijk is voor de bewoners. De woning is zeer kwalitatief. In de inkomhal is er een gastentoilet voorzien. Aan de andere zijde loopt u door naar de ruime woonkamer incl. een moderne gascassette en aansluitend een open keuken, met een kleinere berging én een zeer ruime wasplaats/berging. Er zijn 3 grote schuiframen voorzien die enorm veel lichtinval creëeren en die elk op zich toegang geven naar beide terrassen. Aan de voorkant is een privé terras met voortuin, aan de achterkant heeft u het groot zonneterras met zonneluifel, tuin en een tuinhuis. Naast het terras is een auto staanplaats voorzien met nog een extra aparte poort om af te sluiten. (Ook nog mogelijkheid om extra garage en staanplaats bij te huren)
Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer met ligbad, aparte douche, dubbel lavabomeubel en 2de toilet.
Er is ook een geïsoleerde zolder aanwezig.
Deze woning zal verhuurd worden incl. het gebruik van de zwarte lamellen beneden en de witte rolgordijnen boven, incl alle moderne meubelen, alsook alle verlichting. Dus geen extra investeringen nodig!
De woning is gelegen in hartje Lokeren, nabij E17 en N70. Ook scholen, winkels enz zijn vlakbij.
Wil u deze topwoning komen bewonderen, kom dan naar onze bezoekdag op vrijdag 22/5 enkel op afspraak mits inschrijving met naam en gsm nummer via info@immo-home.be. Volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi en bezoek ook onze website www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home