U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

BEZOEKDAG REEDS VOLZET

Deze woning is gelegen in een rustige wijk, dichtbij het centrum van Lochristi met al zijn voorzieningen. De inkomhal (met gastentoilet) geeft een instant welkom-gevoel, en brengt je naar de zeer ruime, open leefruimte met veel lichtinval. De ingebouwde haard brengt naast extra warmte ook zeker extra sfeer, net als de parketlook-vloertegel. Aansluitend aan de leefruimte beschik je over een handige keuken met aanpalende bergruimte/wasplaats. De strakke tuin kun je bereiken via het schuifraam van de living of de kleine veranda. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met een douche en een tweede toilet. Daarboven is er nog een handige bergzolder, en bij de woning hoort ook nog een garagebox op wandelafstand, net om de hoek.
Vrij vanaf 15/06/2023. Gemeubeld kan de woning ook volledig gehuurd worden, dan wel 100 euro extra/maand.
Voor bezoek, enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met naam en gsmnr. Volg ons op FB en insta. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home