U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

nieuwbouw HOB met ruime tuin te huur

Deze nieuwbouwwoning, de linkse in vooraanzicht, bestaat uit een zeer ruime living met veel lichtinval en een prachtige open keuken vanwaar u uitkijkt op de grote tuin. Tuin en terras worden ook nog aangelegd en er zal een tuinafsluiting met doek voorzien worden. Aansluitend aan de keuken is er een ruime berging voorzien,van hieruit kan u rechtstreeks naar de garage met zijn electrische poort. Vooraan is er een brede oprit. Op het gelijkvloers liggen er overal zeer mooi strakke vloeren.
Via de inkomhal kan je naar de boven verdieping waar er ook een prachtige vloer voorzien is in de nachthal. Ook in de adembenemende badkamer is alles betegeld,zowel de vloeren als de muren. U zal versteld staan hoe mooi en ruim deze badkamer is. Er is een inloopdouche, 2de toilet, groot ligbad en dubbel badkamermeubel voorzien. Er bevinden zich nog 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met aparte dressing, alsook nog een zeer ruime berging/dressingruimte waar u ook toegang heeft tot de boven gelegen geïsoleerde zolder.
Kortom, deze volledig nieuwe woning is ideaal gelegen in hartje Lochristi. Vlakbij alle uitvalswegen, winkelketens, wandelroutes,scholen enz...

Voor meer info: 0474/966 222 , info@immo-home.be , www.immo-home.be , volg ons op Facebook en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home