U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Jong appartement, gelijkvloers met tuin op toplocatie

Dit appartement is gelegen op het gelijkvloers van een eigentijdse blok in het centrum van Beervelde. Via de mooie inkomhal bereik je de centrale gang waar zich de vestiaire en het gastentoilet bevinden. Vooraan zijn er twee mooie slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, grote inloopdouche en dubbele lavabo. Achteraan beschik je over een zeer lichtrijke leefruimte met een open keuken, waarin het ongetwijfeld gezellig kokerellen is. Daarnaast heb je voldoende opbergmogelijkheden in de technische ruimte. Vanuit de leefruimte heb je zicht op de zuidgerichte tuin, waar binnenkort een nieuw terras zal worden aangelegd om volop van het buitenleven te genieten. Bij het appartement hoort bovendien een fietsen- en vuilnisberging, die ook te bereiken zijn via een pad achter de tuin.
Een garagebox staat te huur voor slechts 50 euro/maand bij dezelfde eigenaars.
Bezoekdag 16/10. Inschrijvingen enkel via mail dan naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home