U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Luxueuze Instapklare OB met zwemvijver en praktijkruimte

Deze zeer ruime OB (750m2) is residentieel gelegen en toch vlakbij het centrum van Lochristi met zijn vele winkels,scholen,bushaltes en N70 - E17. Ideaal voor grote gezinnen en/of (bij)-beroep. Incl alarminstallatie en domotica.
Via de zeer verzorgde oprit met 4 parkeerplaatsen komt u in de inkomhal/wachtruimte met gastentoilet. Aan de ene zijde bevindt zich de kantoorruimte (of extra slaapkamer) , aan de andere zijde komt u binnen in de zonovergoten leefruimte die voorzien is van vele glaspartijen. Ook de gashaard is hier een blikvanger. Aansluitend loopt u door naar de open keuken incl alle nodige toestellen en Amerikaanse koelkast. Aanpalend is er ook een koele berging en wasplaats.
Op de bovenverdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers waaronder 1 master bedroom met onmiddellijke toegang tot de badkamer. De badkamer is ook bereikbaar vanuit de nachthal, deze bestaat uit een luxe-ligbad, dubbel lavabomeubel en prachtige inloopdouche. Ook de zolder is volledig afgewerkt en wordt nu gebruikt als 5de slaapkamer.
De garage is bereikbaar via de aparte oprit met afgesloten elektrische poort.
De tuin met terras incl. overkapping, overdekte lounge, zonneterras in hout en de prachtige zwemvijver zijn alweer 1 van de toppers van deze woning. Ook aan de zijkant bevinden zich nog knusse tuinhoekjes.
Wil u deze luxe-woning bezichtigen, kom dan naar onze bezoekdag op 21/9, enkel op afspraak. Info@immo-home.be , volg ons op FB: Immo-Home Lochristi en bekijk onze website www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home