U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Zeveneken

Omschrijving

Zeer ruim appartement met prachtig dakterras en autostaanplaats

Dit recent appartement (2010) heeft als blikvanger het prachtige dakterras van maar liefst 30 m2 waar u rustig kan vertoeven en toch vlak in het centrum bent van Zeveneken. Ook vooraan is een terras van 6 m2, dus u kan de hele dag genieten van de zon.
De woonkamer heeft een groot schuifraam dat uitgeeft op het terras achteraan dat gedeeltelijk overdekt en het grootste deel open is. De open keuken is voorzien van alle nodige toestellen en heeft aanpalend een ruime berging/wasplaats met voorzieningen voor wasmachine en droogkast.
In de gang heeft u een gastentoilet en loopt u door naar de badkamer met ligbad incl. douchewand en dubbele wastafel. De 1ste slaapkamer (9m2) is voorzien van een draai-/kiepraam en de 2de slaapkamer (14 m2) heeft ook een groot schuifraam met toegang tot het andere terras (6m2). Bew.opp. (88 m2)
Incl privé autostaanplaats achteraan, fietsenstalling en vuilnis in ondergrondse garage. Gem. kosten (60 euro), CV-ketel, aardgas, condensatieketel, volledig geïsoleerd, EK conform, EPC slechts 102 (zeer energiebesparend).
Vrij op 15/11/20.
Bezoekdag: 22/9 , enkel mits inschrijving via mail met naam en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home