U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Gemeubeld appartement met twee slaapkamers te Lokeren

Dit prachtige appartement, gelegen op de tweede verdieping en te bereiken via zowel lift als trap, wordt volledig bemeubeld verhuurd. De ruime inkomhal is ingericht met warme tinten en materialen, en vormt de centrale as van het pand. Zo kom je tot in de zeer lichtrijke leefruimte, met een prachtig uitzicht op de omgeving. De aanpalende keuken is half-open, waardoor je toch licht afgescheiden kan kokerellen zonder het contact met het gezin te verliezen. Net naast de keuken beschik je over een aparte berging/wasplaats. Een groot schuifraam verschaft toegang tot het leuke terras, waar je in de buitenlucht van een koffie kan genieten. Er zijn twee ruime slaapkamers voorzien, en uiteraard ook een mooie badkamer met zowel ligbad als douche. Een apart toilet maakt het plaatje compleet. Bij het appartement hoort een ondergrondse garage en een handige berging. Op loopafstand bevindt zich een prachtige groene omgeving, en de gezellige markt van Lokeren is eveneens zeer dichtbij. Maandelijkse algemene kosten 75,00 €. Beschikbaar vanaf 1/06.
Bezoekdag 27/05 om 17u30. Inschrijvingen via mail naar joke@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home