U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9000 Gent

Omschrijving

Charmant appartement in oud heren huis in centrum Gent

Dit zeer charmante appartement in het oud heren huis is gelegen in de mooiste winkelstraat van Gent, namelijk de Vlaanderenstraat. Wie wil hier nu niet wonen? Hier heeft u echt alles in de buurt. Autosnelweg, busverbinding (Zuid), shoppingcenter, historisch centrum van Gent, restaurants, terrasjes, winkels, bib, scholen,station,enz... U kan zowel de trap als de lift nemen naar de 2de verdieping waar het appartement zich bevindt. Van zodra u binnen komt voelt u de gezelligheid hangen. De 3 grote ramen die uitkijken op de Vlaanderenstraat bezorgen u veel lichtinval. De hoge plafonds geven een enorm ruimtegevoel.
De woonkamer en open keuken vloeien in elkaar. De slaapkamer heeft ingemaakte kasten zodat u geen extra ruimte verliest. De badkamer heeft een mooie inloopdouche, lavabomeubel en toilet.
Via de inkomhal kan u naar het kleine maar gezellige terrasje waar u in de zomer kan genieten en toch tot rust komen midden in de stad.
Beneden aan de lift is er ook een fietsenstalling voorzien waar ook de meterkasten hangen. In de kelder heeft u een privé kelderruimte.
Wenst u dit pand te huren, vrij vanaf 01/01/2023, mail ons gerust voor een plaats op de bezoekdag van zaterdag 17/12/2022 om 11u30 : tommy@immo-home.be . www.immo-home.be , volg ons op FB en Instagram : Immo-Home


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home