U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9820 Merelbeke

Omschrijving

VERKOCHT !!!

Deze prachtige villa is gelegen in het landelijke Munte (Merelbeke), met een 360° panoramisch uitzicht op het glooiende landschap.
Bekijk ook de drone-video = https://youtu.be/5as864JxQhY

Via een statige voortuin (met laad-voorzieningen voor elektrische wagens) kom je in de centrale inkomhal die je via een open stalen trap begeleidt naar de 1ste verd. waar zich de monumentale leefruimte met open leefkeuken bevindt. Vanuit elke hoek heb je via de grote raampartijen contact met de buitenwereld, met prachtige vergezichten. De keuken is voorzien van alle moderne comfort en Corian-aanrecht en aansluitend heb je een ruime berging ter beschikking. Grote schuiframen brengen je naar beide terrassen, waar je nog meer kan genieten van dit stiltegebied. Het verwarmd zwembad (3 x 12 m !!) ligt eveneens in het verlengde van de leefruimte. Naast de living heb je nog de master bedroom met dressing en on-suite badkamer (met eigen toilet), en ook hier is er zicht op het uitnodigende zwembad. Op de benedenverdieping bevinden zich 3 zeer ruime slpkmrs met alweer mooi uitzicht op de tuin, een dressing, gastentoilet, wasplaats en 2de badkamer. Daarnaast nog een grote polyvalente ruimte, met 3 afzonderlijke grote bergruimtes. In de prachtig aangelegde tuin bevindt zich nog een ondergrondse tuinberging/polyvalente ruimte. 30 zonnepanelen, zonneb, warmtep, vloerverw, autom screens, superisol glas, domotica.
Bezoekdag op zaterdag 21/05, enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van namen en gsmnr.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Sluit menu Immo-Home