U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9030 Mariakerke

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG!!

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze op te frissen woning is gelegen in een mooie, groene én rustige buitenwijk van Gent. Via de riante inkomhal (met gastentoilet en berging) kom je in de lichtrijke L-vormige leefruimte. Langs een dubbele deur kom je in de keuken, die op zijn beurt uitgeeft op het gezellige, overdekte terras. Dit is het ideale plekje om in alle rust te genieten van de aangename zuid-gerichte tuin. Op de eerste verdieping beschik je rond de overloop over drie slaapkamers en een badkamer (met een tweede toilet). Daarbovenop bevindt er zich nog een ruime zolder, waar op de stevige betonnen gewelven nog voldoende ruimte is voor extra kamers. In de tuin is er nog extra bergruimte voorzien. Het betreft een instelprijs, iedereen kan bod uitbrengen tot zondagavond 20U.
Bezoekdag: 14/05, enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. GEEN tel inschrijvingen. Meer info: www.immo-home.be , volg ons op FB en insta.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Sluit menu Immo-Home