U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9850 Landegem

Omschrijving

Op te frissen half open bungalow in centrum Landegem

Op slechts enkele passen van de plaatselijke kerk, wacht deze charmante halfopen bungalow op haar nieuwe bewoners. Bij binnenkomst leidt een ruime hal je naar een lichte en uitnodigende leefruimte, verlicht door talrijke grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. Centraal in deze ruimte staat een efficiënte houtkachel, ingebed in een elegante sierschouw, die zorgt voor een warme en gezellige sfeer tijdens de koudere dagen. Grenzend aan de woonkamer vind je een functionele keuken, voorzien van een dubbele spoelbak, een moderne inductiekookplaat en een ingebouwde oven, ideaal voor de hobby-kok. Het grote raam en de tuindeur bieden een ongehinderd uitzicht en toegang tot het betegelde terras, een idyllische plek die garant staat voor ontspannen momenten en gezelligheid zodra de zon zich laat zien. Verder beschikt deze woning over drie ruime slaapkamers, telkens verrijkt met grote ramen die elke kamer vullen met daglicht, en een compacte maar volledig uitgeruste badkamer met een toilet en een luxe douche. De buitenruimte onthult een verrassend tweede gedeelte van de tuin, ingericht met een verzorgd gazon en sierlijke beplanting, die samen een vredige oase van rust vormen. De dubbele garage, waarvan één met een elektrische poort en de andere met voldoende ruimte voor opslag of een hobbyruimte, completeert het geheel en biedt veelzijdige mogelijkheden. Deze bungalow belichaamt is perfect gelegen in een omgeving die zowel rustig als toegankelijk is. Een kans die u niet wilt missen!
Bezoekdag 13/04/2024. Inschrijvingen via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home