U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9250 Waasmunster

Omschrijving

VERKOCHT BINNEN DE 2 WEKEN!!

Deze handelsruimte(635m2!!) is commercieel zeer goed gelegen, langs de drukke verbindingsweg van Lokeren naar Sint-Niklaas. De uitdagende vormgeving van het gebouw maakt dat niemand er kan voorbijrijden zonder het opgemerkt te hebben. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruim winkelpand, met achteraan zicht op het terras en het achterliggende groen. Op de eerste verdieping beschik je over een ruime overloop met een eigen terrasje. Hier is eveneens sanitair aanwezig, net als een aantal afzonderlijke ruimtes die momenteel als opslagplaats worden gebruikt. Het is mogelijk om deze verdieping, mits een aantal kleine aanpassingen, tot een loft om te bouwen. Het bovenliggende appartement hoort niet bij het te koop aangeboden pand.
Voor bezoek via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Sluit menu Immo-Home