U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verhuurd

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Top locatie voor kantoor!

Deze kantoorruimtes zijn gelegen in een prachtige nieuwbouw, voorzien van alle moderne comfort (EPB = 39 !!) én met uitzicht op een groene omgeving. Je klanten ontvang je in een statige inkomhal, met een monumentale wenteltrap als eye-catcher. Je beschikt hier over een gemeenschappelijke grote vergaderzaal, en uiteraard is er een lift aanwezig. Op elke verdieping bevinden zich sanitaire blokken, ook voor anders-validen. De kantoorruimtes zelf hebben klimaatregeling, en zijn voorbereid om opgedeeld te worden naar eigen wens. Een kwaliteits-keuken werd reeds voorzien in elke unit. Het complex is zeer vlot bereikbaar, en voorzien van eigen parkeerplaatsen zowel boven- als ondergronds. Op 20 m afstand heb je bovendien een carpool-parking. Electrische laadpunten zijn eveneens voorzien, net als een grote fietsenstalling met ook hier laadpunten. Een centraal alarmsysteem waakt over het geheel. Mogelijkheid tot huren van garage voor 100 euro/maand.
Voor bezoek via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Sluit menu Immo-Home